Lazraill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ustam oncelikle emek vermeden başarılı olman zor birsürü firma var insanların seni tercih etmesi için farklı seyler sunman lazım reklam butcen olması lazım uygun domain satabilirsen çok tercih edilirsin
Tabi ki emek vermek gerekiyor, en başta sabırla beklemek.. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

ykbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting şirketi olmak demek; kullanıcının absürt ve senden kaynaklı olmayan sorunlarına yeri geldiğinde çözüm bulmak demektir. Hosting şirketi olmak demek, kendini tek müşterin sana insanlarla sakin sakin uğraşmak demektir, hosting şirketi olmak demek senin müşteri hizmetlerine yaptığın yatırımı fiyatlarda görmek istemeyen müşterilerle uğraşmak demektir.

Nereden mi biliyorum? E hosting firması müşterisiyim Kendimden biliyorum

Eğer ilk mesajda dediklerime göğüs gerebilirsen bir @Bartuc; ya da bir @odeaweb; olabilirsin. Hakkında her hosting konusunda övgü dolu cümleler geçebilir. İkisinden de hizmet alıyorum ben. Gayet memnunum Fiyat hariç tabi Zira bedava verseler üste para isteyebilirim Müşteriyim neticede Karakteristik özelliklerim var
Sonuçta bu işten kazanç sağlamayı düşüyorum, bu tür sorunlarla uğraşmak, bazen kendini bilmez ve egoist patronların emir kulu olmaktan iyidir.

iammert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir düşünce, ben de ilk başta reseller kiralayıp reseller üzerinden hosting satışı yapmak istemiştim. Tüm sistemi kurmuştum fakat şirket olmadığı ve şirketi olan biri ile ortaklık kuramadığım için iptal etmiştim. En son siteyi satılığa çıkarmıştım, satılmayınca da domainini bir arkadaşa hediye etmiştim.

Satılığa çıkarttığım konu: https://www.r10.net/site-satisi/2479...is-sitesi.html

Konuda detaylıca yaptığım şeylerden bahsetmiştim istersen bir göz at eğer öğrenmek istediğin bir şey varsa sorabilirsin onun dışında bu sistemin tamamının aynısını da ücretli bir şekilde kurabilirim. Soracağın şeylerden para istemem yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Konuyu müsait olduğum zaman inceleyeceğim, yorumunuz için teşekkür ederim.

firatabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsi görüşüm. Bu alanda faaliyet gösteren ya da bu alanda bir şirkette çalışan ( hosting firmasında ) daha sonra bir hosting firması sahibinden bilgi almak sizi doğru yola götürür. Hosting şirketinde çalışan biri sizi doğru yönlendirecektir.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.