Disturbed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası bunu ilk defa duyuyorum, daha önce wordpress tabanlı bir çok eticaret sitesi gördüğümü hatırlıyorum ürün çeşidi bolca olan.

Arkadaşın dediğine gelecek olursak bence işinin ehli biri tarafından güzel bir site optimizasyonu yapılırsa güzel sonuçlar alınabilir diye düşünüyorum. Opencart'ta neredeyse bütün eklentiler ücretli ve en son hatırladığım kadarıyla eklentiler ortalama 50 dolardan başlıyordu. Tamam woocommerce'ta da çoğu özellik ücretli ancak ben opencartta geçmişte yaşadığım hız sorunu ve pahalılıktan ötürü bıkmıştım.
Evet hocam bende öyle düşünmüştüm. Tüm eklentileri ücretsiz kurdum. İyzico ödeme sistemine kadar tamam. Ama gel görelimki yazılım o kadar hantalki opencartın çatır çatır çalıştığı hostingde hostingi resmen kitliyor. En basit hakkimizda ve iletisim sayfasında bile 200 sql sorgusu çalıştırıyor çıldırdım panelde çok yavaşladı. Cache eklentisi kuruyorum üyelik sorun oluyor. Cache şiştikten sonra sistem dahada yavaşlıyor. Kısır bir döngü var ya paraya kırıp vds alacağım(Woocommerce kurmamımın amacı maaliyetlerden kaçmak). Yada opencart'a geçeceğim