Sıralayarak ayrı ayrı yazmanızı, yazarkende diğer konulara anahtar kelimelerden link bağlamanızı tavsiye ederim.
Hepsi çok yakın kelimeler gördüğüm kadarıyla. Farklı yapsanız; örnek veriyorum kurabiye nasıl yapılır ve kurabiye nasıl pişirilir kelimeleri olsun. İnsanlar kurabiye nasıl yapılır yazdığında kurabiye nasıl pişirilir makalesi sıralamada çıkar. Yani tek makalede toplayın.
Merhaba verdiğiniz örneklerden yola çıkıyorum; kurabiye nasıl yapılır adlı bir yazı okumaya girdiz detayları öğrendiniz fakat nasıl pişirileceğine dair bir fikriniz yok hemen altta ayrıyetten yazılmış bir makale gördünüz başlığıda kurabiye nasıl pişirilir dikkatinizi çekti tıkladınız ve okuyup nasıl piştiğine dair bilgi edindiniz.
site sahibi böylelikle;
1 sitede oturum süresini uzattı.
kullanıcıyı farklı bir sayfaya yönlendirdi.
ek olarak da pişirme makalesini okudu karşısına kurabiye sunumu yazısını gördü birde ona tıkladı

extra oturum süresi, extra sayfa gezinimi, extra reklam gösterimi bir sürü faktör var
hem google amcada index sayısı fazla olacaktır buda otoriter açısından önemlidir diye düşünüyorum
Aslında Seo açısından iki görüş de çok doğru. İçerikte bahsetmem lazım fakat başka bir makale içerisinde sadece o konuyu ele alrısam kullanıcı oradan da giriş yapabilir. En mantıklısı oradaki soruları da baz alıp daha sonra oradaki sorular için ek makaleler hazırlamak olacaktır diye düşünüyorum

bu arada görüşleriniz için çok teşekkürler