Ben bu yıl yks sınavına hazırlanıyorum ondan dolayı günde bir veya iki saatimi ayırabileceğim vakit geçirmek için bir site açmayı planlıyorum sizin önerilerinize ihtiyacım var aslında vaktim olsa çok güzel şeyler yapmak istiyorum ama vaktim yok maalesef fazla rekabeti olmayan içerik fikirleri verebilir misiniz arama hacminin yüksek veya düşük olması beni ilgilendirmiyor sadece ilgimi çeken konular üzerinde bir iki haftada bir içerik girerek vakit öldürmek istiyorum açıkçası aklımda bazı fikirler var fakat istediğim temalar hep ücretli olduğundan hiç girişesim gelmiyor çünkü o kadar para veremem ben ama kalitesiz bir sitede açmak istemiyorum çok kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz şu tarz bir tema arıyorum aslında ama bir ay sonra hevesimi alıp bırakabilirim veya derslerden dolayı ilgilenemeyebilirim o yüzden paramın boşuna gitmesini istemiyorum açıkçası maksimum 75-100 tl aralığındaki temalarda olabilir şimdiden herkese teşekkür ediyorum cevap veremediklerimden özür dilerim iyi akşamlar