Ben hataları tek tek söyliyeyim size açıklayarak.

Aşağıda söylediklerim sizin farklı farklı URLleri for döngüsü içerisinde kullanmak istediğinizi varsayarak yazıyorum.
  • Öncelikle sizin bir URL listeniz olması lazım ki for döngünüz olabilsin, Chrome size her yeniden açıldığında yeni bir sayfa göstersin.
  • Bu URL listesinin her bir elamanını for döngüsüne sokup driver.get(i) şeklinde yaparsanız driver.get("domain.com") > driver.get("domain2.com") şeklinde her url tek tek çalışacaktır.
  • For döngüsü içerisine yapacağınız tüm işlemleri koymanız gerekiyor. Eğer ki chrome un her seferinde kapanıp tekrar açılmasını istiyorsanız ( ki bu yöntem çok maliyetli bir yöntem) o zaman driver değişkenini for döngüsü içerisinde tanımlamanız gerekir. Aynı şekilde driver.quit() fonksiyonu da for döngüsünün içinde olması gerekiyor.
  • Ve her bir for döngüsünün sonunda herhangi bir veri karşıklığı olmaması adına tanımladığınız driver değişkenini ortadan kaldırmanız gerekiyor: driver = None
Umarım açıklayabilmişimdir.
  • Son olarak kodunuzun içerisinde chrome_options=option diyeyerek chrome_options parametresini option değişkenine eşitlemek istemişsiniz fakat option değişkeni kodun içerisinde bulunmuyor.
Bir de size Python ile ilgili önemli bir bilgi vereyim, Python satır girdilerini tanıyarak çalışan bir programlama dili yani her bir scope (javascriptte ki parantezler gibi düşünün) bir önce ki scope'tan 4 boşluk ileride olacak şekilde yazılmalı ki çalışabilsin. Ben çalışan bir kodu aşağıdya bırakıyorum.

url_listesi = ["domain.com", "domain2.com", "vedigertumdomainler.com"] #for döngünüzün olabilmesi için bir url listeniz olması lazım.

for i in url_listesi:    
    driver = webdriver.Chrome(chrome_options=option, executable_path='C:/Python39/chromedriver.exe')
    driver.get(i)
    sleep(2)
    driver.execute_script("window.open('','_blank');")
    # Yeni Sekme, window_handles'daki son nesne olur
    driver.switch_to.window(driver.window_handles[-1])
    driver.get('https://domain.com')
    # Konum odaklı ilk tıklama**********************************************
    actions: ActionChains = ActionChains(driver)
    actions.move_by_offset(300, 500).double_click().perform()
    sleepTimes = [12.1, 12.5, 13.0, 13.4, 13.8, 14.0, 14.4, 14.8, 15.0, 15.4, 15.8]
    sleep(random.choice(sleepTimes))

driver.quit()

driver = None