Arkadaşlarda tavsiye vermiş ancak bende naçizane öneride bulunayım tekrardan iç hastalıkları uzmanına detaylı bir kan, idrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Eksiklik yapılan testler sonucu ortaya çıkar ve ona göre ihtiyacınızı olabildiğince doğal yollarla almaya çalışın. Allah şifa versin.
hem şu virüsten dolayı hastanelere gitmeye çekiniyorum açıkçası hem de yaşımdan dolayı 3 saat iznim var sadece bide benim babam hastane işlerini hiç sevmiyor bir yerim ağrısa biz çocukken neler yaşadık hastaneye bir kere bile gitmedik diyor geçen sene ayağım sakatlandı acile gittik bir şey çıkmadı sonra zorla kırıkçıya götürdüler beni sonra ayağım işte geçen aylarda tekrar ağrımaya başladı emar falan çektiler kemiklerim zedelenmiş falan hep ödem toplamış bide aradan 1 yıl geçmesine rağmen o emara da zorla götürttürdüm babamı beni götürmesi için içimi dökmüş gibi oldum kusura bakmayın ama babam işte hastaneye gitmek için zor izin alıyorum niye böyle bilmiyorum çoğu zaman annemle veya kendim gidiyorum ama işte