Kanalınız para kazanma için kabul edilmediBaşvurunuzu inceledikten sonra, kanalınızın hâlâ tümünü izlemediğini gördük. YouTube'un para kazanma politikaları.Bundan sonra ne yapmalısın?1. Geri bildirimimizi inceleyinİnceleme ekibimiz, kanalınızın aşağıdakileri içerdiğini tespit etti:Yeniden kullanılan içerikKanal, önemli değer katan değişiklikler yapmadan başka birinin içeriğini kullanır. Daha fazla bilgi edin YapmakNelerin para kazanmasına izin verildiğine ilişkin örnekler
  • Başlangıçta oluşturmadığınız içeriklerin komik veya düşünceli bir revizyonu
  • Eleştirel bir incelemenin parçası olarak başkalarının içeriklerinden klipler
  • Diyaloğu yeniden yazdığınız ve seslendirmeyi değiştirdiğiniz bir film sahnesi
  • Bir rakibin başarılı veya başarısız olmak için ne yaptığını açıkladığınız bir spor turnuvasının tekrarları
  • Orijinal videoya yorum yaptığınız tepki videoları
  • Hikaye veya yorum eklediğiniz diğer içerik oluşturuculardan düzenlenmiş çekimler
YapmaPara kazanılmasına izin verilmeyenlere örnekler
  • Diğer sosyal medya sitelerinden derlediğiniz kısa videolar
  • Farklı sanatçıların şarkı koleksiyonları (izinleri alsanız bile)
  • Çok az anlatımla ya da hiç anlatım olmadan, en sevdiğiniz şovdan anların klipleri
  • Diğer içerik oluşturucular tarafından birçok kez yüklenmiş içerik
  • Başkalarının içeriklerinin tanıtımı (onların iznine sahip olsanız bile)
Arkadaşlar iyi forumlar, böyle bir hata aldım bu neyden kaynaklı yardımcı olabilcek var mı lütfen büyük hüsrana uğradım