karagecili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanların güvenini kazanmak çok zor hocam.
O konu şüphesiz
sontorun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Televizyone vereceğiniz tutar nedir bilmiyorum ama kafamda çok yüksek mikratlar canlanıyor hocam o parayı internette kullanarak daha yüksek kitlelere hitap edebilirsin adwords, instagram ve facebook üzerinden reklam çıkarsın. Örnek verecek olursak sadece 4,5 k bir reklam bütçesi belirlersin 1,5 adwordse 1,5 instagrama 1,5 facebook'a belirlediğin kelimeler üzerinden reklam çıkarsın 15-20 günde harcıyacağı şekilde istatistikleri görmüş olursun en kötü ihtimal ile.
Mantıklı olan o ama bi alternatif olarak baktım
beetle_juice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu konuda kör cahil birisi olarak sesli düşünmek istiyorum, ben olsam ne yapardım;

eğer pazarlayacağım şey, evde oturan teyzeya, kahvedeki amcaya, tv karşısındaki bebeğe hitap ediyorsa tv reklamı verirdim. ama yok bu saydıklarımın dışında kalıyorsa (15-35 yaş aralığı na hitap ediyorsa) sosyal medyadan yürürdüm.

yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir
Düşünceleriniz güzel inşallah kullanırsak iyi bir iş yapmak istiyoruz

Sakuragi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önyargılı olmak istemem ama zarar edersiniz diye düşünüyorum.
Biraz öyle gibi
SumatraBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam TV8 harici herhangi bir kanalda bu sistemden verim alman oldukça güç, TV8'e de reklam vermek zaten çok çok maliyetlidir diye tahmin ediyorum. Sizin hedef grubunuz sosyal medyada, sizin hedef grubunuzun TV ile haşır neşir olduğu saat dilimi oldukça azaldı (survivor, o ses türkiye, masterchef gibi TV8 programları ve çok popüler diziler haricinde). Aklın yolu bir; Google, Facebook ve Instagram reklamları sizin için çok daha ideal olacaktır.
Mantıken çok haklı konuşuyorsunuz