Saçmalıyorsunuz, siz kayıp görmemişsiniz. Yurtdışında kullanılan sunucu donanımları Türkiye'de kullanılanların çoğundan daha eskidir ve ucuza hizmetide böyle satıyorlar. Ayrıca verikaybı yurtdışında emin olun donanım arızasından dolayı daha fazladır.
Türkiye'deki hosting firmaları yedekleme yapabilmek için ne şartlarda özveri gösteriyorlar bilemezi de beklemiyorum zaten. Satmadıkları, para kazanmadıkları bir hizmet için kim ekstradan para harcar ki; Türkiye'deki hosting firmaları.
Yedekleme tüm dünya'da ekstra ücrete tabidir.
Yurtdışında OVH vds'lerinde 4tb arşivimi göz göre göre kaybettim, gık diyemedim.
Yorumum guzel host için değildi genel olarak neredeyse tüm hosting firmaları ile çalıştım hala çalışıyorum. Adını veremiyorum malesef yasak var her hafta arıza çıkıyor geceleri full siteler kapalı. 1 Kez bile cpanele girmediğim halde sitenin heryeri php hatası doluyor, günlerce siteler kapalı kalıyor. Neden durduk yere tr firmalarını kötüleyeyim yaşadığım sorunlar varki kötülüyorum kötü hizmete iyi mi diyeyim ? Örnek contabo'da vdslerim yıllardır 1 kez kapanmadı 1 tane ticketim bile yoktur. TR Firmaları yedek yapıyor sürekli evet bu hizmet yurtdışında yok bunun sebebi bana göre sürekli harddisk arızalı yaşanması yani müşteri memnuniyeti değil. Adamlara ne zaman sorun var desem bizlik değil yazılımcınıza başvurun diyor