Ürün başı 5-10 pound kar gayet iyi. Ebay ve amazona kıyasla marketplace bana da daha kazançlı gibi geliyor. Zaten marketplace araştırmaya da sizin konunuzu okuyarak başlamıştım. Fakat dediğim gibi görüntülenme bile alamadım neredeyse. Ürün tedarikini Marketplace UK için Ebay UK'den mi yapıyorsunuz ?
Zaten 5-10 kar koymadan yaparsanız bir süre sonra 2-3 poound için de yorulmaya değmez diyip bırakırsınız ama kar oranı yüksek olunca keyifli oluyor. Dediğim gibi bu işi asıl kaynağınız olarak görmeyin, ek iş gözüyle bakarsanız mutlu olursunuz. Şirket kurdurmaz, ev aldırmaz, araba aldırmaz ama belki aylık bir kira ödemenize yardımcı olabilir.
Tedariği Ebay.co.uk üzerinden yapıyorum. İşin güzel tarafı kapı kapıyı açıyor. Londrada yaşayan bir türk bana fb den ulaşıp, üretici olduğunu kendi ürünlerini de bu şekilde satabileceğimi söyledi. Şimdilik satış yapamadık ama yine de bir yol daha çizilmiş oluyor
Siz görüntüleme alıp almamaya çok takılmayın ebaydan en çok satan 40 yaş üzeri kesime hitap edecek ürünleri bulun, satışınız mutlaka olacaktır. Ürün tavsiyesi de yapıyorum ara ara, fb grubumuza gelirseniz(konumda var) 100 kişilik güzel bir grup olduk.