Sodium adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba talihsizlikler üst üste gelmiş sizde. Haklısınız dropshipping umut tacirliği, eğitim verenlerden ve mentorluk satanlardan başka çok kazanan yok ama marketplace UK'da satış yapıyorum, haftalık 5-10 arası ürün satıyorum kar marjı ürün başı 5-10 pound arası değişiyor.

Dropshipping olayına bakış açınız çok fazla beklenti olduğu için hayal kırıklığı ile sonuçlanmış. Bunu bir ek gelir olarak görüp, sermaye koymadan, sadece EBAY'den alıp Facebook MArketplace üzerinden satsaydınız keşke. Görüntüleme almama sebebleriniz doğru ürün seçimi olmaması olabilir, beraber başladığımı arkadaşlarımızın hepsi ufak tefek de olsa satış yapıyor. Bence siz tam başarmak üzereyken bırakıyorsunuz

Merak etmeyin ben eğitim falan satmıyorum şu konuda fb dropship ile ilgili açıklamalarımı okuyabilirsiniz.
Ürün başı 5-10 pound kar gayet iyi. Ebay ve amazona kıyasla marketplace bana da daha kazançlı gibi geliyor. Zaten marketplace araştırmaya da sizin konunuzu okuyarak başlamıştım. Fakat dediğim gibi görüntülenme bile alamadım neredeyse. Ürün tedarikini Marketplace UK için Ebay UK'den mi yapıyorsunuz ?