Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.
Eğer Seo bilgin yok ise şu anda blog işini bir süreliğine ertele.
Seo öğren, makale yaz ve Seo araçlarında değerlerine bak ve başarılı olduğun zaman Blogunu aç. Seo bilmeden başarılı olma ihtimalin daha düşük ama seo bilersen 2-3 ayda yükselme şansını yakayalabilirsin
Önerim Blogger alt yapısına bağlı kalmaman ve Wordpress'e başlaman olacaktır.
Hosting için ideal fiyatları olan @Hostapot; ile iletişime geçebilrisin. Sunucuları Litespeed Server kullanıyor bu sayede hem hızlı hem de ucuz
Blogunun konusu niş olmalı. Niş bloglar sana para kazandırır ama genel bloglar sadece zaman kaybından ibaret olur. (İnternette Nitche Blog) olarak bakabilirsin. Kafanda bir şeyler şekillenmiştir umarım.
Örneğin CS:GO adına bir site açarsın. Burada oyun taktikleri verirsin.
Haritaları tanıtırsın, skinleri tanıtırsın ve bir kaç skin sitesinden reklam karşılığı bakiye alabilirsin vs.
Daha sonra DÜZENLİ olarak günde en az 1 tane içerik gir ve bu düzeni ASLA AMA ASLA BOZMADAN DEVAM ETTİR.
Alan adını marka olarak değil de Niş sitene uyacak şekilde al.
Mesela ben Howtogetover.com alan adını aldım. Türkçesi Nasıl Aşılır demek. Site içeriğim de "Nasıl Aşılır" tarzında olacak. İnsanların hayatlarında milyonlarca sorun var ve herkes nasıl aşacağını İnternette arıyor değil mi? Bu şekilde bir strateji belirleyebilrisin.
Daha fazla sorun olursa özelden yazabilrisin. Elimden geldiği kadar ÜCRETSİZ bir şekilde yardım ederim
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yapıp seo öğreneceğim inşallah başarılı olurum ve tekrardan çok teşekkür ederim.