İş yerimde bir arkadaşım var 1200 km yol yaptı dahalık tek sıkıntı soğuk havalarda biraz zor çalışıyor. 2 kişi zor bir yere gidiliyor başka sıkıntı yasamadi
Oda karbirotorlu olduğu için sanırım. Onada yapacak birşey yok sanırım.
üstad 3 tane 50 cc eskittim a2 ehliyetin varsa keşke normal alsaydın 50-80 hiç fark etmiyor gitmiyor nalet olası..
Bende artık dayanamayıp 2 ay önce ehliyetimi alıp pulsar aldım.
Ehliyetim eski zatende piyasa çok yüksek. Bu yüzden tercih etmedim birde MTV sigorta konusundan dolayı avantajlı geldi gözüme.
Bende 50cc almayı düşünüyorum çoğu şeyden muaf.
Evet bende o yüzden düşündüm ve aldım. İndirimli aldım hemde.
arkadaşlar tam 1 sene boyunca 50 cc kullandım. 2 kişi bindik hep işe gidip gelirken. ilk birkaç ay gayet güzeldi hız ibresi 80 di ve ben hep 80 le gidiyodum 2 kişiyi mermi gibi çekiyodu. Ama birkaç ay sonra her ay arıza vermeye başladı. Yaptırdım 1 ay sonra başka yerden derken sonra bir daha asla o ilk zamanki performansını hiç vermedi 50 60 dan yukarı çıkamadı. Zart zurt arıza verip çıldırtıyodu beni. Ben de yine arıza verdiğinde bir yere zincirledim sonra çalındı zaten

yani çin malı dostum anca bu kadar gider.
Tek korkum arıza. Genelde 60-80 arası gitse yeter işimi görecektir. Ne tür arızalar verdi. Bu arada geçmiş olsun.
soğuk havalarda zor çalışıyor, hele yağmurda kaldımı rahat 10 dk marş almıyor, bendede revival var. ayak marşıyla çalıştırıyorum. a2 varsa o fiyata daha iyi 125 lik bakabılırdınız
Revival alacaktım ancak çok şikayet okudum. Kayış kopartna, gitmeme benzin hortumu vs vs bu yüzden tercih etmedim birde fiyatları çok pahalı geldi ve ufak motor iki kişi oturulmuyor ama bu aldığım geniş olduğu için oturuluyor. Fiyat olarak 125cc yok maalesef spacy ölüsü 12-14 bin lira istiyorlar.