siirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın size hak vermesem akp hırsız muhalefette hırsız o zaman ben neden muhalefet oy vereyim diye sormazdım...

beni askere 6 ay zorunlu alıp, 1 saatliğine yemin törenine annemi almaya tahammül edemiyorsan bunun adı başka bir şeydir. din ve devlet işlerinin karışması değil. mesela son yıllarda herkes askeriyeye girebiliyor var mı bir sorun? devlet mi elden gitti? kime ne zararı var. oğlunu askere alırken eşitsin de annesini 1 saatliğine yemin törenine almaya gelince neden laik bir ülkeyiz başını açacaksın dayatmasını yapıyorsun...

ve bu dayatmayı yapanlar hala bu düşüncede olduklarını her fırsatta gösteriyorken kimse benim gibilerden bunlara oy vermesini beklemesin...
Size şunu da söyleyeyim hocam yukarda bir arkadaş demiş ya şuan ellerinde telefonlar tabletler bilgisayarlar var bunları alabiliyorlarsa fakir değiller diye, evet var ama bunları alabilmemizin sebebi beğenmediğiniz dönemlerde benim DEDEMİN , sizin DEDELERİNİZ'in maaşlarından arttırıp aldıkları Evler, Tarlalar , Arabalar sayesinde şuan ki kuşak hayatta kalabiliyor bir şekilde. Bir sonraki kuşağa ne kalacağını hepimiz göreceğiz. Ben ne kalacağını söylerdim ama forum müsait değil. Kimse 3bin 4bin 5bin tl maaş ile gidipte ömrünü adamadan ev alamaz şuan. Benim dedem 3 yıl maaşından artırıp zamanında şuan yaşadıkları evi aldı bize onu garanti olarak sunuyor. Benim babam dedem vefat edince orada yaşayacak belki ama ben nerede yaşayacağım ?