batikansenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi Allah rızası için sana şu açıklamayı yapmak istiyorum bak : A ÜLKESİNDE BİR KURAL VAR 'ORDU İÇİNDE DİN İŞLERİNİN KARIŞMASI YASAK' herkes bu kuralı biliyor bu kural geçerli bir kural. Sen gidiyorsun BU KURALI BİLE BİLE orduya katılıyorsun sonra ben İBADET yapacağım diyorsun e yasak ama tamam doğru olduğunu gerçekten ben de düşünmüyorum ama YASAK neden bile bile bunu yapıp sonra da annem askeriyeye alınmadı diyorsunuz ki bu bir kural zaten ? KESİNLİKLE DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.
Kanıtlarıyla mansur yavaş hakkında rüşvet istediğine dair bana DELİL sunabilir misiniz. Sonda size söylediğim cümlelerden neden hiçbir şey çıkarmadınız NEDEN sadece saldırmaya yöneliksiniz ben size hak veriyorum ama siz niçin sadece benim yanlışlarıma yorum yapıyorsunuz ben sizin doğru olduğunuz yerleri söylerken?
bakın size hak vermesem akp hırsız muhalefette hırsız o zaman ben neden muhalefet oy vereyim diye sormazdım...

beni askere 6 ay zorunlu alıp, 1 saatliğine yemin törenine annemi almaya tahammül edemiyorsan bunun adı başka bir şeydir. din ve devlet işlerinin karışması değil. mesela son yıllarda herkes askeriyeye girebiliyor var mı bir sorun? devlet mi elden gitti? kime ne zararı var. oğlunu askere alırken eşitsin de annesini 1 saatliğine yemin törenine almaya gelince neden laik bir ülkeyiz başını açacaksın dayatmasını yapıyorsun...

ve bu dayatmayı yapanlar hala bu düşüncede olduklarını her fırsatta gösteriyorken kimse benim gibilerden bunlara oy vermesini beklemesin...