+1
Z kuşağı dediğimiz kitle 2002 öncesini bilmiyor. Elektrik, su, doğalgaz bunlar büyük nimet. Herkes güllük gülistan zamana denk geldiği için olmadığı zamanları anlamaması gayet normal. Sabah 5'te sıraya girmeyi nereden bilecekler? İnternetten şak diye randevu alabiliyorlar. Eczanelerde kaç kere ilaç aramışlar?
Kısaca bilmediği dönemi iyi diye neyini savunuyorlar? Hadi onlar bilmiyor, aileleri de mi anlatmıyor?
Ak Parti hükümetimin siyasal, ekonomisel bir çok yanlışı mevcut. Lakin bu demek değildir ki diğerleri iyidir, asla.
Ülke yönetmek şans verilerek denenecek bir iş değildir bizim topraklarımızda. Al biraz da sen yönet mantığı burada yemez. Seni yerler iki günde çapsız biri olursan. Herkes geçmişi niye örnek gösteriyorsun diyor da. Geçmişte örnek gösterilecek bir şey yok ki? Hem de hiçbir şey yok. Şimdi devlet bunları yapınca, yapması gereken şey oldu. Hizmet etmek zorundaydı zaten. Eee öncekiler neydi? İşinize gelen yerleri cımbızla ayıklamayın.
Açım diyen kişinin bu forumda da işi yok. Açsın ama teknolojik cihazlarla internete bağlanarak buradasın. Biz eleman arıyoruz, bulamıyoruz. Arkadaşım eleman arıyor, bulamıyor. Kumar gibi herkes kolay paraya alışmış, iş beğenmiyor. Çalışmayan beden/zihin aç kalmaya mahkumdur. Ek olarak vasıfsız adamın asgari ücreti beğenmemesi ayrı bir ironi.
Şu siyasi konulardan ötürü sadece ticari amaçlı bakınıyorum foruma. Troller eski kaldığı yerden devam ediyor.
Elektrik , su, doğalgaz nimet falan değil dünyanın en pahalı doğalgazını elektriğini kullanıyorsunuz ayıp ya vallahi ayıp yıl olmuş 2020 , 1990 lardaki şartlarla aynı olması gerektiğini savunuyorsunuz. Yazık bir de Reyiz miş lakabınız. Ben tarih öğrencisiyim 2002 öncesini de biliyorum ve savunmadım zaten keşke cevap vermeden önce okusaydınız. Eleman arayıp bulamamanızın sebebi de ŞUAN BULUNAN MEVCUT HÜKÜMET. Evet sanayiler, fabrikalar, berberler v.b esnaf çalıştıracak eleman bulamıyor çünkü MEVCUT HÜKÜMET ülkenin ekonomisini döndürebilmek için 2002den beri onlarca belki yüzlerce üniversite açtı. GENÇLER ÇOK KOLAY ÜNİVERSİTE MEZUNU OLABİLDİĞİ İÇİN iş beğenmiyor. KİMSE ÜNİVERSİTE OKUYUP SANAYİDE ÇALIŞMAK VASIFSIZ ELEMAN OLMAK İSTEMEZ. Siz bunu görmek yerine hala tüp ekmek kuyruğundan bahsediyorsunuz . Ciddi manada üzülüyorum hepinize Allah'ım nasip ederde en kısa zamanda bu ülkeden giderim. Bir de üniversite öğrencisi olacaksınız araştırıp okumaktan bile acizsiniz.