Yıllar önce yaşanan olayları günümüzde hala yaşanıyormuş gibi lanse etmekten asla bıkmıyorsunuz iktidarın başı değişeli 20 yıl oldu 20 20

2000den beri doğan çocuklar mevcut iktidar dışında hiçbir iktidarı göremedi daha,
Kimse konuda size neden sadece x partisine oy vermiyormuş diye sormamasına rağmen tüm cevaplarınızı sadece x partisine yönelik sunmuşsunuz evet bende x partisi 'nin şuanki mevcut muhalefetinden memnun değilim ancak sizin şuanki mantığınız kötünün iyisini tercih etmek oluyor , elbet iyide vardır.
Savunduğunuz kişiler kendine oy vermeyenlere vatan haini , fetöcü, pkkli gibi söylemlerde alkolik dinsiz ayyaş gibi söylemlerde bulunurken neden sesiniz çıkmıyor?
Baştakilerin hırsız olduğunu sadece az önce yukarıda belirttiğiniz ilk 5 şirkete verilen işlerden görebilirsiniz , Mansur Yavaş'ın Melih Gökçek hakkında açtığı davalara bakarak sadece ANKARA'dan milyarla Türk Lirası para aklandığını görebilirsiniz.
Bir çok taciz tecavüz haberinin yalan olduğu ortaya çıktı varsa da allah belalarını versin zaten savunmuyorum ancak bu olay mevcut yönetimde de mevcut kötüyse 2sinde de kötü
Erdoğan resmi olarak bir diktatör olmasa bile başkanlık sistemi ile devletin tüm kurumlarını eline aldı kısmi diktatör demek kesinlikle yanlış değil.
20 Yıllık yorgun bir parti demişsiniz doğru veya yanlış her seçimde hep şaibe oluyor kimse aksini iddia edemez , eğer gerçekten geçemiyorlarsa bile bu yukarıda sizin gibi kör kütük savunan zihniyet yüzünden.
Muhalefetten evet bende memnun değilim, Kılıçdaroğlu'nun artık koltuğu başkalarına bırakması gerekiyor ama A'yı savunurken A'nın kötü yanlarını da görün sadece B'ye laf etmek yerine. Ben sadece mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek istiyorum. Devletin bana sağlaması gerekende bu eğer bunu sağlayamıyorsa , asgari ücret yapılan zamlara rağmen fakirlik sınırı'nın 3te 1iyse , ASGARİ ücret AÇLIK sınırının altındaysa bu ülkede bazı işler tersine gidiyordur.
Bende size maddeleri istediğiniz kadar uzatabilirim ama keşke anlasanız.