Merhabalar,
Lafı uzatmadan direkt başlayayım.
1) Ücretsiz alan adı kaydı olan 1 dolarlık hosting paketini seçin.
2) Almak istediğiniz domaini ekleyin ve ödeme planını 1 aylık olarak düzenleyin.
3) Sağ tarafta 1 doları göreceksiniz bunun üzerine vergi eklenecek 1.18 olacak.
4)Satın alım gerçekleştikten sonra hostinginizi iptal edebilirsiniz yada sanal kart kullanabilirsiniz. Domaininizin iptal olmayacağı yazıyor.
5) Güle güle kullanın
site linki
Notlar:
**Ödemeyi tam olarak gerçekleştirdikten sonra size üyelik oluşturacak o zaman giriş yapabilirsiniz yönetim paneline, siparişi geçmeden önce üye olayım diye zaman kaybetmeyin.
**Daha da abartmak isterseniz eğer 30 gün para iade garantisi olduğu söyleniyor iletişime geçerek memnun kalmadığınızı belirtirseniz ödediğiniz parayı da geri alabilirsiniz ancak domaine erişiminiz nasıl olur bilmiyorum.
**Sipariş sırasında bir kod geliyor ve bunu ya değiştirin yada not alın, hesabınıza erişmenizde yardımcı olacaktır.
Önemli güncelleme: Foruma konuyu açtıktan sonra firma ile ilgili pek çok olumsuz yorum yazıldı. Buna rağmen almak isteyen arkadaşlar değerlendirebilir. Ben firmanın sıkıntılı olduğunu bilmiyordum ve bir adet alım gerçekleştirdim, transferde minimum 60 gün olması gerektiği için transfer işlemi yapamayacağımı düşünerek iptal ettim tüm alımları. henüz domain boşa düşmedi, düştüğü zaman başka bir firmadan alım gerçekleştireceğim.