Yukarıda belirttiğiniz demo sitesinde neden ürünlerin hiçbirinde görsel gelmiyor. Fikir edinmek ve deneyimlemek için oluşturulmuş "vitrin" bir sitede insanlar herşeyi deneyimlemek ister..
Ayrıca sadece tasarım ve barındırma tarafıyla ilgili bir S.S.S çıkarmışsınız, ya eklenti desteği? Bir site için hayati öneme sahip özellikler (Sanal pos, Kargo, XML, Pazaryeri vs.) dahili bir özellik midir? Değilse gerekli eklentiler'in ortalama maliyeti nedir? Örneğin
https://www.magento-tr.com/magento-indir adresinde eklentiler görüyorum, indir linki var ama ekstra bir api doğrulama ile ücretli/ücretsiz ibaresi yok.
Size de hak veriyorum insanların öncelikle ilgilendiği önyüz'ün şık ve kullanıcı dostu olması ancak yönetilebilir olmazsa çok da bir ehemmiyeti olmuyor satıcı için, zira opencart'ta yaşadığım olumsuz deneyimler en azından benim için önyüz'e aldanmamak gerektiğini öğretti.
Bir E-ticaret ilgilisi/sahibi için başlıca önemli şeyler yani iskeleti açıkçası bunlar. E iskeleti oluşturmadan ete kemiğe büründürüp kıyafet dikmek olur tasarım tarafını birinci plana alırsa insanlar...