Konuya ilişkin yorum yapmadım fark ettiyseniz, birkaç konuda yapmış olduğunuz yorumlara ve burada kesin ifadelerle vermiş olduğunuz bilgilere istinaden söyledim. Hukukta yorum olur ancak kanunlar nettir, kanun maddelerinde dahi yanlış bilgiler veriyorsunuz, olası bir mağduriyet halinde başınızın ağrıması kaçınılmaz. O sebeple temkinli ve kişisel yorumlar yapmanızı tavsiye ederim bir avukat olarak.
Hocam bizim savunmamız zaten belli, kişinin şahsıma husumeti var ve tüm bu olaylar bu şikayet döneminin hemen peşinden patlak verdi.
İşin içinde çok başka detaylarda var onlara girmedim. Farklı şahıslarca yapılan Tehdit, şantaj, hacking vs.
İşin o kısmı ile ilgili şikayetçi olduk ve tüm bunlarda yurtdışı mail ve Facebook üzerinden yapıldığı için bizim şikayetimize de takipsizlik verildi. Facebook yurtdışı kuruluş bilgi alamıyoruz gibi bir açıklama ile tam net hatırlıyorum ama bakarım.
Ben şu an işin bu suçlama kısmındayim öyle bir paylaşım yapmadım ve 1 ekran görüntüsü ile birisini suçlayıp hakkında karar aldırmak bu kadar kolay mı?