Hayırlı geceler
Perşembe günü bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ve izlediğim bir çok YouTube videosunun gazına gelerek bugün saat 12 den sonra su diyetine başlama kararı aldım
Boy 1.72
Kilo 80-82
Günde 1 1.5 paket sigara içiyorum. Aşırı şeker tüketiyorum
Anlayacağınız gibi pek sağlıklı yaşamı olan biri değilim başlamam da ki en büyük etken şeker tüketimini minimum hatta sıfır seviyesine çekmek ve verebilirsem de bir nebzede olsa fazla kilolarimdan kurtulmak okuduğum kadarıyla su, kahve ve şekersiz çay tüketebiliyoruz daha önce su diyeti yapan arkadaşlar varmı aramızda ? Bu konuda fikirleri paylaşırsa memnun olurum.
Ben bu 7 günlük süreçte gün gün yaşadıklarımı burada sizlerle paylaşmak istedim bakalım bu süre zarfında neler yaşayacağım 👍😊
Birinci gün : sabah saat 10 gibi uyandım güne su ile başladım biri limonlu olmak kaydı ile üç bardak. Saat 12.30 da evden çıkıp ortalama 4.5 5 km yol yürüdüm ondan sonra saat 2 ila 4 arası 3 bardak duble şekersiz çayla devam

sen çok tatlı mevzusu zorluyor harici arkadaşların ve hanımın gözümün içine baka baka ye can boğazdan gelir demesine kulak asmamaya çalıştım unutmadan haniminda ne hikmetse bugün akşam yemeğine döktüresi gelmiş😁😁 normal günlerden farkı yok gibi bugün ilk gün olduğu için sanırım pek sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum ikinci güne Allah büyük