GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ediyorum.

Sayfa içi link verme konusu ezberden yapılmamalı diye düşünüyorum. Yani sırf o SEO eklentilerinde kriterlerde geçiyor, rastgele de olsa link verip yeşil ışık yakmak gibi şeyler için alakası olmayan sayfaya linkleme yaparsanız faydası olmayacaktır çünkü.

Kelime

şeklinde olanını kullanmanızı tavsiye ederim. Tabii burada yapay bir görünüm elde etmemek lazım, yani direkt olarak cümle içerisindeki kelimeye verilmeli.

İİkinci mesajınız hakkında,

Sİte içerisinde niteliksiz sayfalar illa ki olacaktır, fakat kullanıcı eğer ilgisini çekmiyorsa zaten tıklamayacağı için bunlar Google üzerinden engellendikleri sürece problem olmaz. Ama şunu da gözardı etmemek gerekir, sitenin mimari yapısında da bu niteliksiz sayfalar fazla öne çıkarılmamalı. Yani örnek veriyorum güncelliğini yitiren dolayısıyla artık ilgi çekmeyen yazılarınızın sitenin en büyük kısmında 'popüler yazılar' gibi başlıklar altında gözükmesine gerek yok.

Oturum süresi önemli evet, o yüzden R10 örneğini vermiştim. Ama bu oturum süresini blog gibi tamamen içerik metni üzerine kurulu sitelerde artırmak biraz zor, sebebi de rakibin fazla olması. Yani yukarıdaki olumsuz unsurları iyileştirmeyen sitelerin istatistiklerinin iç açıcı görüntü vermesi oldukça zor.
Değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hocam.