Hocam aynısı başıma geldi akü değiştirdik. Satıcı ile iletişime geçin güç konusunda yardımcı oluyorlar. Varta tavsiye ederim.
Hocam aküyü değiştirdikten sonra aynısı başıma gelir mi diye korkuyorum , o yüzden bu starterlardan alsam mı diye düşünmüştüm. Güç konusunda yardımcı oluyorlar derken ? Tam anlayamadım.
Akü ömrünü doldurmuş kardeş. Değişme zamanı.
Hocam aracı çok aktif kullanmıyorum , haftada 1 yada daha uzun süreler olabiliyor. Yeni akü alsam soğuktan dolayı aynı sıkıntıyı yapar mı acaba ?
Hocam kesinlikle geceleri garaja bırakmanızı öneririm böyle bir imkanınız yoksa gün içerisinde minimum 10 dakika arabanızı durduğu yerde dahi olsa çalıştırın. İnci veya boch aküyü öneririm eğer sürekli akünüz bitiyorsa bildiğiniz bir ustaya veya servise kesinlikle gösterin hocam vag grubu araçlarında kolay kolay akü bitmez
Malesef burada park olayı biraz sıkıntılı , garaj için evden uzakta bir yerde ekstra garaj kiralamam gerekecek , o yüzden daha masraflı olacak. Aracı ağustos ayında aldım , o dönemden beri hiç sıkıntı çıkarmadı ama 2 gün önce araca ihtiyacım olduğunda çalışmadı , onun öncesinde yaklaşık 1,5 hafta aracı kullanmamıştım. Dün 10-15dk boşta çalıştırdım aracı , bugün aynısını yapacaktım ama yine boşalmış.