Arkadaşlar herkese merhaba, bu konuya cevap yazdığınız için birer Mac kullanıcısı olduğunuzu düşünerek mesajınızı alıntıladım. Geçtiğimiz gün yeni bilgisayarımı satın aldım ve kullanmaya başladım. Her ne kadar bilgisayar bana güzel gelmiş olsa da mouse almadığım için bilgisayarı kullanırken ufak çaplı eziyet çekiyorum. Yaşamakta olduğum bölgede Magic Mouse 2 satışı mevcut fakat 1.600 TL gibi bir fiyattan satılıyor. Bunun yerine bu cihazda kullanabileceğim daha uygun fiyatlı bir tavsiyeniz var mıdır?
Trackpad kullanmanızı öneriyorum. Öncelikle Macbook'ların trackpad'i mouse rahatlığı sağlamasa da gerçekten ona çok yakın bir deneyim sunuyor. Trackpad'e alıştıktan sonra fareniz olmadığında kullanamama ya da kullanmaya çekinme gibi bir durum ortada kalkıyor. Trackpad'i Fare olarak değil gerçekten bir telefonun dokunmatik yüzeyi gibi kullanır düşünürseniz çok kolay. Örnek olarak herhangi bir kısımdan dört parmak ile sağa sola kaydırdığınızda pencere değişikliği sağlanıyor (kendi düzenlemem ile) bunun gibi. Buna ek olarak illa mouse lazım diyorsan Logitech MX Master serisi el büyük küçüklüğünüze göre harikadır.