Selam cümleten dikkatımı çeken bir konu hakkında yazıyorum Şimdi işlerden önce referans gönderın sunu edın bunu edın dıyorsunuz adam makale yazıyor mesela yazdığı sitenın refını verse sorucakmısınız veya yazılım yaptı büyük firma yada orta ölceklı firma gösterdı site sahibinemi yazıcaksınız herkeste cevap vermez Allah için ref yerıne çalışma şartı sunulur zaten çalısma şeklını sözlesmelı madde halınde yazarsanız kendıne güvenen yazılımcı makale yazarları gelıstırıcıler herkes işine gelırse işi alır adam bı HTML kod ıstıyor 10 lıra verıcek ref varmı biri reklam verecek ref varmı reklamda ref ıstenıyorda site sahıbınemı yazıcaksınız adamdan reklam hesabını goruntusunumu ıstıyceksınız musterının olan her konuda yok ref yerıne ödemeleri Escrow veya iş sonu ödeme resmî sözleşme ile yapın merak edıyorum herseyde neyın refi logo ref adam su siteye ben yaptım dese nerden bileceksınız neyse konu acıyorum yada konuya yazıyorum yok yenı üyesiniz lafları yenı olmadan tıcaret olmadan eski olunmaz biraz iş ahlakı lazım bence neyse hayırlı geceler cümleten