arkadaşlar benim yazılımım var. orta seviyede PHP bilgim var. ancak daha profesyonel bir arkadaş bulursam ücretli yaptırmak istiyorum. listemde olan yapmak zorunda olduğum bir prob​
https://youtu.be/s0IE_Letc38

eksiklerim
1- fiyatlar kura göre güncellenmiyor
2- Ürün adetleri yükseldikçe birim fiyatları düşmesi gerekiyor. (bunu hesaplarım, kayda geçerim)
3- aynı zamanda ürün detay sayfasında
örnek videoyu incelerseniz bir CLK kayıt ile girildiğini tahmin ediyorum SELECTBOX ile seçilen fiyat altta ilgili adet ile eşleşen satır aktif oluyor ve sepete ekleme yapılabiliyor. Bu bir kaç farklı MYSQL tabloda tutmadan yapılabilir ancak güncel kalması imkansız hale geliyor == doğru mu? (bir text alana girilen kaydı tekrar ne vardiye filtreden geçirmeniz eşleşenlere %7-%15 fark ekle demeniz gerekecek bunu istemiyorum.)
güncel fiyatlar fiyatlar tablosunda olması gerekiyor. bu da 2 bir kayıtla mümkün.
4- her değişen kurda 60 adet kayıttaki fiyatları elle tek tek hesaplamak külfetli bir iş.
5- bu noktada hem güncel fiyatın OTOMATİK her gün değiştiği, hemde tek bir kayıt ile sayfayı SEOLU olarak kayıt için bir çaba içindeyim.
6- css android, tablet, geniş ekran göre ayarlanması gerekecek.
7- fiyatlar ve metinleri girmek benim işim
8- exel den girilebilen bir script olursa süper our
bu noktada iş çıkarmış arkadaşların fiyat teklifi atarlarsa farkindareklam(at)gmail.com memnun olurum.