ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhabbetin iyi olursa. Müzik kulağın, oyun yeteneğin varsa bu işi başarırsın demektir.
FPS oyunlarında yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse Valorant oyununda min. 20-25 kill alıyorum, elimde bulunan oyunları da oynamaya gayret gösteriyorum ama şu zamana kadar en fazla 5-6 izleyicim olmuştur. Bekliyorum bakalım.
esartpv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle twitch i bırakıp sadece youtube üzerine yoğunlaş. Düzenli olarak youtube kurallarına uyarak (mesela küçük resimlerin standart olsun güzel olsun) devamlı ve SADECE 1 KONUDA tavsiyem videolar paylaşmaya devam et.

Youtube seni artık öne çıkarında zaten kanal güzelleşir. Sonra twitch e geçersin. Ve artık tanınan biri olduğun için izlenebilirsin. Unutma tek şart bu dönemde insanları eğlendirebilmen
Youtube'yi zamanında denedim ama ondan da pek bir şey elde edemedim o fikir de tekrar aklımda. İlk youtube diyorsanız direkt ona yöneleyim, eğlendirme kısmına gelecek olursak tek başıma gülüp eğlenebiliyorum karşı tarafta gülüp eğlenir diye düşünüyorum bakalım deneyeceğim tekrar.