Hocam "2 saattir bas bas bağrılan" mesajlaşmaları eksik okumuşsunuz ya da yanlış anlamışsınız

o ceza anahtar kelimeye verilen Google Ads reklamından kaynaklı değil, benim dediğim durum farklı ve o mesajı alıntıladığım cevabımda yazdım hocam neden farklı oldugunu. Google ADS de anahtar kelimeden reklam veriliyor, firmanın marka adı kullanıcıya sunulan hiçbiryerde geçmiyor.
Google Ads konusunda uzman olan aşağıdaki arkadaş da aynı şeyi söylemiş zaten benim ile,
teşekkürler hocam, çok güzel anlatmışsınız durumu.
Aslında durum şu:
ABC firması sektörde bilinen bir firma ancak kimse sitesine gitmek için ürün adı veya bir hizmet girmiyor, direkt marka adını giriyor. Şöyle diyim marka adı aranması 10k-100k, ürün ya da hizmetlerine dair aramalar 10-50 bandında. DEF firması ise sektöre yeni atılmış ve marka bilinirliğini artırmak istiyor. Sektördeki ürün ve hizmetlerin aranma hacimleri çok çok düşük o nedenle ABC firması karşısında kendini tanıtabilmesi için yapabileceği tek şey ABC anahtar kelimesinden reklam vermek
Bu durumda alternatif bir öneriniz var mı ?
Kısaca şu o vakit,
ayhan karaman yazdı adam,
senin seo reklamın kafada çıkıcak.
Veya
r10.net yazdı adam,
senin webmaster platformun kafada çıkıcak adam haliyle r10a girecekken, farklı bir yer buldugu icin sanada göz atmak isteyecektir.
Ama daha büyük firmalarda bu durum ne olur ben bilemem yasak olmaması lazım mantıken.
sahibinden yazarsın
letgo reklamı çıkar gibi gibi =)