NicheSeverim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden her konuya daha 3 günlük üye keşke yeni üyeler alınmasaydı yazıyorsunuz? Ne kadar önemli bilimsel sorular sorup insanlara yardımcı da olmaya çalışıyoruz. Lütfen yeni üyelere ön yargılı yaklaşmayalım 3 yıldır bu önemli sorularımızı sormak için bekliyoruz.Özellikle blogspot çalışan arkadaşlar özel mail alamadığı için yeni üye olabildik.Lütfen yeni üyeleride sevelim.
Açıkçası ben ilk defa üye olduğumda forum üzerinde neler döndüğünü ve kimlerin neler yaptığını incelemek ile geçti. Daha sonra yorumlarda ve katılımlarda bulunmaya çalıştım. İlk ticaretimi bile yapmayı başardım yani biraz zor oldu açıkçası. Yeni üye olanlara lafım yok ama benim gibi yol izlemeyen veya yakın türde bir çok üye ipini koparmış canlı varlıklar gibi başı boş dolaşıyor. Haliyle burada moderatörler devreye giriyor ama geç de olsa müdahele ediliyor. Tabi bu tarz konuların açılması da saçma yani yeni üye olanları aşağılayacak derecede davranışta bulunmak da yanlış. Çünkü burası genel webmaster forumu ve insanlar hata yapabilir, önemli olan aynı hataları defalarca yapmamalarıdır.