Bu tarz konular çok sıkça açılıyor artık bende bıkmaya usanmaya başladım. Coşkun beyi tanımadım, görmedim, bilmiyorum ama sonuç olarak sevgi gösterisini böyle spama boğar derecesinde insanların gözüne soka soka yapmak saygısızlıktan başka bir şey değil açıkçası. İnsan birini sevebilir, saygı duyabilir veya hoşnut olabilir ama bunu ona karşı göstermek yerine toplum içinde yapılması çok saçma. Kalkıp bende mi açsam zihniyeti doğuyor bir bakıma. Gereğini R10 moderatörleri yapar buna kafanız fazla yorulmasın.

Sonuç olarak Coşkun beyi bu tarz sevgi, arkadaşlık, ahbaplık seviyesine kadar bıkıncaya kadar sürdürmek çok abes bir davranış. Lakin ne yazık ki bizim insanlarımız biri iyimser yaklaşırsa anında onu afedersiniz kimse yanlış anlamasın varsa suçum affola tövbe estağfurullah ilah seviyesine kadar yüceltebiliyor. Uzun lafın kısası sevgi gösterisini insanların gözüne sokarak göstermek veya arkadaşlığını aynı şekilde gereksiz ve diğer insanlara yapılan bir saygısızlıktır bence. Ayrıca ekstra olarak sürekli konu açılıp bu davranışın sergilenmesi benim düşüncem spamdır.