Bildiğiniz gibi pandemiden dolayı herkes evine tıkıldı kaldı. İnternet üzerinde birşeyler yapmak isteyen biriyim. Pandemiden dolayı da evde olduğum için, ufakta olsa birşeyler kazanmak istedim, fakat şu şartlarda tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Şuana kadar internet üzerinde makale yazarlığı yapıyordum. Bir yandan iş bir yandan yazarlık yürütüyordum. Fakat ekonomik durumlardan dolayı makale ilanlarınında azaldığını gördüm ve iş alamaz oldum. (daha çok sektörleşmiş ekiplere makale işi veriyorlar alıcılar) Bir blog sitesi açtım, açtığım günden beri günde 2 makale bazen 3 makale sabit tamamen özgün girdim, şuan blogumda 41 adet makale var. Durumum olmadığı için .com alan adı ve host alamıyorum blogger üzerinden açtığım için index almıyor gereken ayarları yapıyorum index almaması emeklerimin boşa gittiğini hissettiriyor.

Sizce para nasıl kasılır? Önerileriniz neler? Zaman sıkıntım yok. Neler tavsiye edersiniz. En Azından haftalık 50tl 100tl bile gelse, birşeyler yapmak istiyorum.

Evleneceğim 2017den beri konuştuğum birisi var. Pandemi ve iş durumlarından dolayı bekliyoruz. Normalde de işler yolunda gitmiyor. O da çalışıyor fakat çalıştığı yer yeni iflasın eşiğinden dönmüş bir yer olduğu için maaşını 500tl 1000tl gibi parça parça alıyor. Ailesi de zor durumda. Aldığı kendilerine yetiyor. Ne yapacağım bilmiyorum.