BurakKeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kar cebe yakışır ytd
resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun 1BTC alın seneye 500Kyı aşar. Geçtiğimiz yıl ufak birşey almıştım %300 kaar etmiş unutun aldığınız şeyi )
profyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto paralar üzerinde al sat yapıyorum. BTC şu an çok kritik bir noktada ya eskide yaptığı gibi $19.000 - $20.000 dolarlara kadar çekilecek. Ya da yatırım yapan şirketlerle beraber $50.000 kadar çıkacak. YTD
Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar tutarla elle tutulur bir kâr olmaz, daha küçük alt koinlere baksaydınız
RaskolSerna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim önerim alt coinler arası devamlı geçiş yap. Tabii iyi analiz yapman da gerekiyor. Ben 2 günde 100 TL yi bu yolla 500 TL yaptım.
Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk 6 ay içerisinde düşüşe geçtiği için kendinizi telaşa kaptırıp satmayın. Bekleyin. Kısaca SATMAYIN !
DoganDeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Btc 1 milyon tl yi geçer
YeniSistemUzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer yüklü alım düşünüyorsanız hocam, şubat-mart ayını beklemenizi tavsiye eder. Bu aylarda yeni bir "dolar atağı" bekleniyor. Bu btc'de nakite dönmek için satışları arttıracaktır.

YTD.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O bi 130a kadar düşer sonra çıkmasını beklerken satarsın geri
ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun kardeşim. Ben 1 ay önce 519'dan altın aldım.Altın 440'a düşünce 40 bin zararla satıp anında btc'ye girdim. 10 15 içinde bütün zararımı telafi edip üstüne 10 15k kar yazdı
Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözüm meclisten dışarı, bunu etrafımda ki insanlara da hep söylüyorum. Mart ayında 4-5 bin dolar iken neredeydi bu insanlar? Neden bugün dogecoin konusu açılıyor hep, son zamanlarda BTC gündem de hep. Yatırımlar artıyor, herkes alıyor. Neden bir şey artarken insanlar daha çok girmeyi seviyor? Bende tam tersi bir parayı dipten almaya çalışıyorum hep, sabah 3 liraysa öğlen 3.15 olsa da almam. 3ü görecek öyle alacam tekrar, bazen kaybettiriyor mu evet. Ama ne bileyim. YTD diyelim yine tavsiye vermedik ama öyle içimi döktüm
ryildirim1071 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2017 de tepeden girmiştim. Al satla zararı kapatıp bekledim. Şu an x3 yaptık. Hodl en iyisi. Zamanında Mcafee'ye güvenmiştim umarım yanıltmaz. 🙂
nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende 520 den aldım hala çıkmadım. Çıkıp kipto paraya girmek en mantıklısı ondanda zarar ederim diye girmemiştim
Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam buna kimse bir şey diyemez, diyene de inanmayın zaten.
Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte böyle durumlarda satmamak lazım. Siz 200.000 TL'ye aldığınız evi aynı gün 150.000 TL'ye başkası istedi diye satmıyorsanız bunu da böyle düşünün ( Yatırım tavsiyesi değildir)

Birkaç gün sonra 500-600tl daha yatırsam 15 günde zarara geçme olasılığım nedir ? Takip eden birisi ya da geçmişi olan biri değilim sert bir düşüş yaşar mı bu aralar ? Ya da yakın zamanda sert bir düşüş yaşadımı ?