Konu: BTC Aldım
Tekil Mesaj gösterimi
Okunmamış 03-01-2021, 01:53:19
emirhanokr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)  

Ben 241den aldım 220lere düştü . Bu gece başka düşüş olur mu ? Şuanda satsam mı gece ilerleyin saatleri beklesem mi sizce ? Düşükten alıp beklemek istiyorum

Anlık veriler

Alıntı:
BurakKeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kar cebe yakışır ytd
Alıntı:
resulalagozoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun 1BTC alın seneye 500Kyı aşar. Geçtiğimiz yıl ufak birşey almıştım %300 kaar etmiş unutun aldığınız şeyi )
Alıntı:
profyazilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kripto paralar üzerinde al sat yapıyorum. BTC şu an çok kritik bir noktada ya eskide yaptığı gibi $19.000 - $20.000 dolarlara kadar çekilecek. Ya da yatırım yapan şirketlerle beraber $50.000 kadar çıkacak. YTD
Alıntı:
Bip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar tutarla elle tutulur bir kâr olmaz, daha küçük alt koinlere baksaydınız
Alıntı:
RaskolSerna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim önerim alt coinler arası devamlı geçiş yap. Tabii iyi analiz yapman da gerekiyor. Ben 2 günde 100 TL yi bu yolla 500 TL yaptım.
Alıntı:
Lederheld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk 6 ay içerisinde düşüşe geçtiği için kendinizi telaşa kaptırıp satmayın. Bekleyin. Kısaca SATMAYIN !
Alıntı:
DoganDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Btc 1 milyon tl yi geçer
Alıntı:
YeniSistemUzman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer yüklü alım düşünüyorsanız hocam, şubat-mart ayını beklemenizi tavsiye eder. Bu aylarda yeni bir "dolar atağı" bekleniyor. Bu btc'de nakite dönmek için satışları arttıracaktır.

YTD.
Alıntı:
Misafir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O bi 130a kadar düşer sonra çıkmasını beklerken satarsın geri
Alıntı:
ByMetiN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun kardeşim. Ben 1 ay önce 519'dan altın aldım.Altın 440'a düşünce 40 bin zararla satıp anında btc'ye girdim. 10 15 içinde bütün zararımı telafi edip üstüne 10 15k kar yazdı
Alıntı:
Cinan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sözüm meclisten dışarı, bunu etrafımda ki insanlara da hep söylüyorum. Mart ayında 4-5 bin dolar iken neredeydi bu insanlar? Neden bugün dogecoin konusu açılıyor hep, son zamanlarda BTC gündem de hep. Yatırımlar artıyor, herkes alıyor. Neden bir şey artarken insanlar daha çok girmeyi seviyor? Bende tam tersi bir parayı dipten almaya çalışıyorum hep, sabah 3 liraysa öğlen 3.15 olsa da almam. 3ü görecek öyle alacam tekrar, bazen kaybettiriyor mu evet. Ama ne bileyim. YTD diyelim yine tavsiye vermedik ama öyle içimi döktüm
Alıntı:
ryildirim1071 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2017 de tepeden girmiştim. Al satla zararı kapatıp bekledim. Şu an x3 yaptık. Hodl en iyisi. Zamanında Mcafee'ye güvenmiştim umarım yanıltmaz. 🙂
Alıntı:
nurettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende 520 den aldım hala çıkmadım. Çıkıp kipto paraya girmek en mantıklısı ondanda zarar ederim diye girmemiştim
[

Konu emirhanokr tarafından (03-01-2021 Saat 01:59:39 ) değiştirilmiştir.