Ben başaramadım hocam. Dövme üzerine yazıp makale desteği alıyordum. %100 seo ve kullanıcı odaklı rehber gibi siteler hazırlayıp gazlayıp gitmen gerekiyor. Tutması uzun sürecektir ve tr'de hiç seo yapmaman gerekli. Sürekli yabancı sitelerde backlink kovalayacaksın. Yazdığı her konuya otoriter sitelerden tanıtım ve backlink alacaksın. Biraz para isteyen iş ve google bu tip sitelere "para kazanma amaçlı, tık amaçlı açılmış site" gözüyle bakıyor. Kelimelerini iyi seçmen lazım. Hangi ülkede en çok aratılıyor bunları bulup o ülkeyi hedeflemen lazım. uzun ve meşakkatli bir iş. En azından içinizde kalmasın. Olması gerektiği gibi yazıları yazın yayınlayın. Rank math eklentisinin instant indexing ayarlarını da yapın. News kaydı yapın ve yabancı genel forum sitelerine konu açmaya çalışın. Durum bu kolay gelsin. Umarım başarırsın.
Hocam ben de psikoloji kitabı okumayı ve kişisel gelişim için yazmayı çok seviyorum. Bunun için howtogetover*com adında bir alan adı aldım. Türkçe anlamı; Nasıl aşarım demek. Bende bu siteye;
how to get over major depression gibi içerikler atacağım. Alan adında bulunan kelime + anahtar kelime gibi yapacağım. İçerikleri düzenli bir şekilde yapabilirim. Backlink için de arşivim var düzenli olarak oralardan backlink alabilirim ama başarılı olabilir miyim bu biraz baskılıyor beni