Merhabalar, konu ile açıklama yapmak isteriz bu bizim en doğal hakkımızdır.

İlgili video üzerinde ki kişinin müşterimiz olduğunu ortaya atmışlar fakat videoda argo kullanılan şahıs kesinlikle müşterimiz değil aksine müşterimizin sunucusuna bir işlem yapacağını söylerek erişim sağlayıp müşterimizin sunucusu üzerinden farklı firmalara saldırı çıkışı yapmasından dolayı uyarmak için gitmiştik ve yaptığının yanlış olduğunu anlatıyorduk. Şahısın labale konuşmalarına ve sürekli bizi umursamayıp küfürler kullanmasına karşın ekibimizdeki üst yetkililerimizin siniri bozulup küfürle karşılık vermesiyle sonuçlandı. (Zaten kişinin nasıl birisi olduğu videoda kendi eklediği açıklamlardan belli.)

Diğer fotoğraflarda zaten yorum yapmaya gerek yok tüm konuşmalar silinmiş tamamen trolldür ve bahsi geçen firma ile görüşmelerimiz mevcuttur böyle bir şey olmadığını biliyorlar.

Şahısın yeni hesap açıp direkt bize saldırmasıda r10un davetsiz üyelik açmasının sonucu olduğunu göstermektedir

Belirtmek isterim ki konuyu açan şahıslar vergi levhasız satış yaparak tabiri caizse "Belgede Sahtecilik" yaparak vergi levhalarının olduğunu insanlara inandırıp satış yapmaya çalışmaktadırlar zaten anlaşılanda budur ki bizi kötüleyip kendilerine müşteri çekmeye çalışmaları başlıca hedefleridir.