Hayatım da hiç çekilişe katılmadım çünkü şans denilen şey pek bize uğramazdı Bugünde sanki birşey olacak gibi r10 instagram hesabının bildirimlerini açtım en azından katılayım heyecan olsun diye. Sonuna kadar zaten öyle gitti Hiç birşey çıkmadı gözüm zaten Platin üyelik de idi Neyse ki macbook çıktı. Şuan çok mutluyum, cidden öyle böyle değil çok mutluyum. 2021 de herşey güzel olacak demiştim hanıma bak göreceksin evde alacağız araba da çok çalışacağız demiştim de bu kadar hızlı gireceğimi bilmiyordum
ELHAMDÜLİLLAH.
İyi ki varsın R10 iyi ki varsın Coşkun!

Dün hediyemi aldım Coşkun Bey'e rica ettim, biz ürün çekiyoruz telefonum çok kötü o yüzden eşten dosttan istiyoruz ben telefon alsam olur mu dedim kırmadı 2 tane telefon aldı bana ve eşime
Aslında çekilişten bir hafta önce falan hep bu telefona bakıyordum hanıma diyordum alalım bir tane seninkini satalım taksitlendirelim O da pandemi var ne olacağımız belli değil masraf yapmıyalım diye aldırmadı ama 3-4 gün devamlı siteleri gezdim belki indirim olur diye Velhasıl kelam körün istediği bir göz ALLAH VERDİ iki göz.
Çok teşekkür ederim kendilerine hem de çok. Ayrıca Çpşkun Bey ile muhabbet etmesi ve beni gideceğim yere kadar bırakması kendisinin ne denli mükemmel bir insan olduğunu göstermektedir.