kaytanbiyikli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aydır onlarca platform üzerinden mobilyacılara ulaşmaya çalışıyorum kilere bir dolap yaptıracağım. Kime yazsam özel iş almıyoruz diyor. 1 aydır Ankara sitelerde kiler dolabı yapacak yer bulamadım. Ya fiyat vermiyorlar özel ölçü yapmıyoruz diyorlar ya da normalin 5 katı fiyat veriyorlar başlarından savmak için. Demek ki esnafın durumu gayet iyi. Ben de gittim en sonunda trendyoldan verdim siparişimi. Normalde ölçüleri uymuyordu ama 2 tane sipariş ettim karşılıklı koyarım artık. Daha da kimse esnaf iş yapamıyor falan demesin. 1 aydır konuştuğum esnaf sayısı 30 dur belki 2 kişiyle konuşup da genelleme yapmıyorum yani.
Çok doğru dedin, 3 e 5 e bakmaz benim bildiğim işe ihtiyacı, paraya ihtiyacı olan. Ama bunlar ufak iş almıyor sonra iş yok diye ağlıyor. Bende diyorumki böyle efnafa beter ol abicim hiç ağlanma sana iş veriyolar iş beğenmiyorsun inş hergün oturursun öyle mal mal bakarsın diyorum. Acımayacaksın hocam böylesine millet 5tl olsa bile işi yapıyor kaçmıyor demekki paraya ihtiyaçları yok böyle adama acımam, sonra gelip ağlanırlar iş yok iş yok diye. Bırak aç ölsün.