Merhaba, köpek beslemenin belirli rutinleri ve zor yanlarını arkadaşlar yazmış zaten. Ben evimde 4 tane kedi besliyorum. Hepsi sokaktan geldi, sizin gibi hayvan ticaretine karşıyım çünkü. Ama köpek de ne yazık ki iş biraz zorlaşıyor. Çünkü kedi kadar çok sahiplendirme olmuyor ve ne yazık ki sokakta yaşayan ırklar büyük oldukları için evde beslemek zorlaşıyor. Hele ki apartman dairesinde. İlla yavru olacak diye bir kriteriniz yoksa, Facebook, Instagram ve bazı hayvan sahiplendirme sitelerinde mükemmel dostlar var, hepsi de yardıma muhtaç. Ama yine de yavru isterseniz, İşıklar'a doğru indigimiz yolda sol tarafta bir çok petshop var. Her gün önlerinden geçiyorum neredeyse, camdan bakıp hayvanlarla oynuyorum. O kadar kötü durumdalar ki. Yani küçücük bir alan içerisine hapsedilmiş, insan gördükleri anda canlanıp resmen beni al diyorlar. Geriye kalan zamanlarinda ise öylece yatıyorlar. Bu hayvanlar büyüdükleri zamana kadar satılmazlarsa genellikle damızlık olarak kullanılıyorlar. Evet baktığınızda para veriyorsunuz ama bence yine de bir köpeğin hayatını kurtarıyorsunuz. Tercih sizin tabi ki. Önemli olan onu nasıl aldığınız değil bence, nasıl baktığınız