Merhabalar, sahiplenip evde bakabileceğimiz bir köpek candostu arayışı içindeyiz. Barınaktan sahiplenmeyi düşündük fakat şuan için pozitif vakalardan ötürü kapalı.. Bunun içinde hem sizden bilgi alıp hemde bir tanıdık aracılığıyla bir yardımlaşma olursa çok daha mutlu olabileceğimizi düşündüğüm için yazıyorum.
Evlerinizde beslediğiniz canlara dair kısa bilgiler alabilirim. Yahutta evde bakabileceğimiz etrafınızda sahiplendirilecek bir yavru candost varsa seve seve Antalya ve civarı illere gelip alabiliriz..
Öncelikle şunu da söylemek isterim ve fikirlerinizi almak istiyorum.. Hayvan ticaretine kesinlikle karşıyım.. Bir canın satın alınması benim için ahlaki olarak etik değil.. Bir yandan şunu düşündüm; ücretli alacağım bir yavru başkalarının üretme ticaretine dönüşmeden benimle kurtulmuş olabilir.. Önemli olan bu noktada manevi bakış açım ve niyetim diye düşünüyorum..
Değerli düşünceleriniz ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.. Sağlıklı günler dilerim..
Bu vesile ile de yeni yılınızı burdan kutlamış olayım; sağlıklı, bol kazançlı, mutlu, kalbinize göre bir yıl geçirmenizi dilerim..