Merhaba Arkadaşlar,
Yeni açılan üyelik hakkı ile foruma katıldım ama evvelinde hemen hemen her gün takip ediyordum okuyordum bilgilenmeye çalışıyordum. Dün gönlümde ki işle alakalı bir konu açmıştım ama gelen geri bildirimlerle konunun gönlümde kalmasının benim için daha faydalı olacağına kanaat getirdim

Bugün ki soruma gelirsem başlık kısmında da belirttiğim gibi Adsense kazandırmıyor ülkemizde kanalında kazandırmıyor aslında anladığım kadarıyla yabancı dillerde durum epey iyi.
Bazı konular görüyorum kişi binlerde görüntülenme almış binlerce tık almış fakat getirisi yerlerde tabii oranlar ve dahil olduğu sektör de önemli ama ona bu görüntülenme ve tıklanmaları getiren
içerik yani adam en az 600 kelimelik içerik yazıyor, sosyal platformlarda paylaşıyor, paralı eklentiler kullanıyor yetmiyor kullandığı hosting paketini geliştiriyor kazandığı ile verdiği emek orantısız kalıyor ama wordprees e tutunmaya devam ediyor, aynı içeriği üretmeye devam etse paralı eklentilerden kıssa hosting den tamamen kurtulsa blogger a geçse daha iyi olmaz mı? yani belki yeni olduğumdan olabilir bilenler daha ayrıntılı şeyler yazabilirler büyük ihtimalle ama anlamıyorum paralı temalara paralı ekletilere paralı hostinglere güvenip içeriğine güvenmiyorsa neden bu işe giriyor içeriğine güveniyorsa neden diğerlerine de para veriyor.
Ben blogger kullanıyordum wordprees e geçtim şu şu sebepten diyenler ve tam tersi ben wordprees kullanıyorum yada kullanıyordum blogger a geçtim diyenler zamanları varsa yazabilir mi teşekkürler