frezmb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Recep bey kısaca siteden beklentimiz şöyle
Site genel olarak öğrencilere açık olacak olsa da genel olarak öğretmenlere yönelik olacak.

Dersin ana tanıtım sayfasında kısa bilgilendirme, ders ile ilgili plan(pdf), işlenme yöntemleri, kazanımlar gibi çeşitli dökümanlar sunulacak.

Derse ait her konu başlığı içerisinde ise
Youtube için her konuya ait videolar çekilecek, bu videolar siteye yüklenecek. Videonun altında makale tarzında yazılı anlatım bulunacak.
Ayrıca her konuda video ve makale dışında kazanım listesi, örnek sunu, çalışma soruları bulunacak. (Dosyalar pdf, pptx ve docx şeklinde olacak)
İlk etapta sitedeki tüm videolar üye olmayan herkese açık olacak ama paylaşılan dökümanlar üyelere özel olacak.
İlerleyen dönemlerde gidişata göre (umulan gerçekleşirse tabiki) ders ders veya tüm dersler şeklinde satış olabilir.

Uzun uzun yazdım kusura bakma, derdimi eksik anlatmayayım diye.

Kullandığınız versiyonun linkini, bu isteklerimize göre tavsiye edip etmeyeceğinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Herkes için iyi bir 2021 olur umarım
Yazdıklarınızın Hepsini bahsettiğiniz tema ile yapabilirsiniz
ilk sorunuza gelecek olursak temayı satın aldığınızda, tema ile taahhüt edilen tüm eklentiler ve demo içerikleri verilir. temada kullanılan çalışmasına olanak sağlayan hiç bir eklentiyi ayrıca satın almanız gerekmez.
tema ile verilen eklentilerin güncellemesi ancak temanın güncellenmesi ile olur eğer bir tema örnek veriyorum 1 ay önce güncel versiyonu çıkmış ise o tarihte kullanılan eklentilerin en güncel hallerini de tama ya eklenerek tema yazılımcısı update servisine sunar bunun için TF size bir mail yollar yeni versiyonu indirip yada mümkün ise tema üzerinden online update ederseniz eklentilerin de güncel versiyonlarına kavuşmuş olursunuz ayrıca ek bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız .
Temayı bende bir müşterim için alıp kullanmıştım güzel temadır

Sormamışsınız ama bunu da anlatayım temada kullanılan eklentileri haricen almak istersem ne olur ? = haricen alınan eklentileri temanın yazılımcısını beklemeden güncelleme şansı elde edebileceğiniz gibi bazı eklentilerde daha fazla özellikten yararlanma hakkı kazanırsınız Örneğin Rvslider bu eklentiyi haricen aldığınızda eklentinin özelliği olan ama tema ile verilen de olmayan özellikler gelir
umarım anlatabilmişimdir.. kelime hataları için özür dilerim
iyi yıllar size de