Yerli yapımları destekleyin arkadaşlar. Aylık 10 TL ücreti olan bir platform sonuçta.
İşte biz bu yüzden yeterince gelişemiyoruz. 10 TLyi Acunun cebine girecek diye değil, yerli yapıma katkı sağlayacak düşüncesiyle ödeyin.
Bir şeyi yerli ve milli diye pazarlanması, insanımızın da bu şekilde destek vermesi bu ülkeden çıkan başarılı girişimlerin sayısının az olmasındaki en büyük sebep. "Kardeşim köstek olma destek ol" kafasından çıkmak lazım. Platform saçma sapan bir şey olmuş, sanki ücretsiz veriyorlar da ona şey yapıyorsunuz. Tüketici burada benim, benim yaşadığım deneyim önemli. Sırf yerli ve milli diye destek mi olayım? Yapımları kaliteli olsun, yazılımları kaliteli olsun o zaman kullanırım. Çakma bir proje, trend olan projeleri aldı, 1-2 yapım dışında önemli bir şey yok. Allah bilir yazılım incelese Codecanyon'dan alınma streaming service scripti bile olabilir. YERLİ VE MİLLİ ARAMA MOTORU diye tanıtılan onlarca arama motoru da hazır script değil miydi

Kusura bakmayın hiçbir şekilde desteklemeyeceğim, Netflix'i babamın malı gibi savunurum da Exxen'i tek kelime bile savunmam. Blu TV var Puhu var, bunlar kaliteli ürünler, orijinal yapımları güzel, kullanıcı deneyimleri güzel, neden Acun'a destek olayım? Daha sitesinde dil hataları olan bir yazılım, izleme takip vs. gibi şeylerde ne kadar iyi deneyim yaşatacak? Tamamen para kazanma amaçlı bir proje, 900 milyonu çöp oldu (o kadar olmadığından eminim, 60 dolara aldığım scriptle daha kalitelisini yapardım, youtuber sözleşmeleri maks 3-4 milyon, tolga çevik falan senelik 5-10 milyon, reklamın çoğu zaten tv8'de ücretsiz, ee nasıl 900 milyon bir yatırım bu?). Başarılı olmasını beklemiyorum, başarılar da dilemeyeceğim, para kazanmak için değil güzel bir şeyler yapmak için çabalarsa o zaman fikrim değişir. Kısaca yerli ve milli ile ekmek teknesi yürümez