ismetkerem44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana göre @Fetih Akdogan; yönetimi katıldıktan beri harika işler çıkarttı kısa sürede
Bu düşüncenizden dolayı fazlasıyla onore oldum. Ama her zaman dile getirdiğim gibi, asıl teşekkürü hak eden @Coşkun Çetin; 'dir.

Fikirlerime önem verdiğini her zaman hissettirdi. Önem verdiği tüm projelerde beni proje ekibine koşulsuz / şartsız dahil etti. Bir sürü hata yaptım, bazen işleri batırdım ama hiç bir zaman hatayı bana yükleyip sırtını çevirmedi. Edindiğim tecrübe ile daha iyi işler yapacağıma benden çok onun inandığını o kadar hissettirdi ki, elimden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışmaktan keyif aldım. Tekrar bu konu vasıtası ile kendisine teşekkür ediyorum.

Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@EftalBulut; emeklerinden burada sadece iki cümleyle bahsetmek ayıp olur. Minnettarız.

@MYBLOGTR; gece gündüz demeden günün her saati birbirimizle fikir edindik. Tanıdığıma çok memnunum.

@Fetih Akdogan; forum için arka planda çok katkıları oldu teşekkür ederiz.

@yousufe; R10 için çizdiği rokitolar ile foruma bambaşka bir hava kattı, emeklerine sağlık.

@bosgezen üyelerin sorunları ve çözümleri için arka planda her zaman ciddi katkıları olmuştur, teşekkür ederiz.

@onehost.net; forumun en yararlı konularından birinin sahibi. Her zaman güncel tuttuğu için teşekkür ederiz.

@Yeniceri Kendisine forumla ilgili özel mesaj attığımız zaman daha nedenini bile sormadan neden geç yanıt verdiğini kendisi söyleyerek gönülleri fethetmiştir. Şikayet bölümündekş sabrı ve emekleri için de minnettarız.

ve sığdıramayacağımız çok daha fazlası var. İyi ki varlar. İyi ki varsınız.

Bu mesajda etiketlenenler arasında olmak gurur verici gerçekten, çok teşekkür ediyorum.

Benim teşekkürlerim ise;

R10'u bu kadar hızlı kullanabilmemizi sağlayıp, bizim düşündüğümüz her bir özelliği gerçeğe dönüştürdüğü için EftalBulut'a.

Yakında sizlerin kullanımına sunulacak olan Analiz araçlarının back-end kısmındaki emeği için Burti'ye.

Bana bu teşekkür konularında etiketlenmeme imkan sağlayan işleri teslim ettiği için @Coşkun Çetin; 'e.

Şimdilik size ulaşan yeniliklerin pastanın %10'u olduğunu söyleyebilirim, 2021'de bu pastanın %70'e kadar olan kısmını sizlerle buluşturmuş olacağız.