2013 senesinden bu yana global buyuk butun ihalelere katilmisimdir inanin muhtesem domain sahipleri vefaat etti ve domainler dustu bu gozler nelerini gordu halbuki interneti 1996 Dan beri biliyorum bilgisayarla tanisma imkanim oldu tabjki cocuktum ve hep laylaylom tarzi vakit harcadim oyun oynamakti vesaire ama ben interneti hep iyi seyler icin kullandim ve internetten hep bir seyler kazandim bilgi birikim ve para interneti iyi isler yaparak kullanmamiz gerekiyor diye dusunuyorum .... eski domain sahiplerinin hikayelerini okuyup vay be bir cok domain bir zamanlar bosta duruyormus ve ileri goruslu olanlar toplamaya baslamis saglik olsun sorun degil her zaman firsat cikacak karsiniza yani bugun butceniz yetmedi ihaledeki domaini alamadiniz olsun saglik olsun acele etmeyip bir sonraki firsatlara hazir olmak gerekiyor bazen yuksek meblaglarin tutabilecegi domainler daha ucuza gelebiliyor en yakin tarihte muhtesem domain aldim daha 2 ay once o domain icin inanin 20.000$ teklif etmek icin birikim yapiyordum desem yeridir ama domaini inanin gozlerimi ovalayarak aldim kismet iste .... dedigim gibi domain sektoru asla olmez kesinlikle yakaladiginiz an alin dusunmeyin ve benim tek yaptigim domaini kendim projelendiremeyeceksem almiyorum ormegin gecen ay hediyelikesya.com vardi ihalede alabilirdim ama izledim sadece cunku yurt disindayim ben donene kadar belki baskasi degerlendirecektir diye girmedim bile neyse herkese bol sans .

gunessezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim

ben bu tarz bir domaini almak istesem ne kadar fiyatla karşılaşırım sorusunu sorarak aldım. Aslında alırken kazanılır ancak bence bu öyle bir domain gibi gelmese de . Teşekkür ederim

aynen katılıyorum. Çok fazla ihale takip etmiyorum, genel olarak almak istediğim tarz ve sektörler belli. Fake teklifler bazen çok can sıkıcı olsa da arzu ettiğiniz ve hedefiniz olan domainlere maalesef fazla fiyatlar verilebiliyor. Ben de bundan 3 yıl önce 1000 dolar etmeyecek bir domaine benim için değerli olduğu için ederinin belki 10 katını verdim. Umarım iyi fiyatlardan alımlarla karşılaşırız.

Acelem yok, umarım değerini benim veya başkasının elinde bulur.