* Site Adı: BurakHocam.Net
* Site Adresi: http://burakhocam.net
* Açıklama: Eğitim & Dil Projesi
* Açıldığı Tarih: 02.01.2021
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri:
Merhabalar öncelikle, ben özel bir kurumda İNGİLİZCE ÖĞRETMENİYİM! Son 1 aydır üzerinde çalıştığım BurakHocam.Net'i sizlerle paylaşmak istiyorum ve projeme katabileceğim yeni özellikler hakkında sizlerle beyin fırtınası yapmak istiyorum.Öncelikle projemi öğrencilerin online süreçte bana soru göndermeleri üzerine temellemiştim. Ancak bunun WhatsApp gibi platformlardan farklı olabilmesi adına gönderdikleri soru başına puan kazanıp sıralamaya girmeleri gibi bir özellik ekledim. Sonrasında ise bunların üzerine onlarca yeni özellik ekledim. Bu özellikleri sıralayacak olursam :- Kelime Listesi özelliği. (Öğrenciler istedikleri bir TR kelimeyi girdikleri anda sistem YANDEX API ile o kelimeyi İNG çevirip öğrencinin kendi listesine ekler, ya da dilerse İNG yazar ve yazdığı anda kelime API ile otomatik TR ye çevrilir ve listeye eklenir.)
- Kelime Çalışma (Öğrenci yukarıdaki özellik ile oluşturduğu kelime listesine dilediği zaman çalışıp öğrenme gerçekleştirebilir)
- Not sayfası. Öğrenciler kişisel ve okulla alakalı notlar alabilirler kendilerine.
- Hatırlatıcı - Öğrenciler hatırlamak istediği notlarını hatırlatıcıya ekleyebilirler. Sisteme girdiklerinde hatırlatma tarihi geldiğinde sesli olarak hatırlatma yapılır.
- Chat özelliği
- Görsel soru gönderme ve görsel soru çözüm.
- Her gün yeni 1 motto. (Öğrenci motivasyonu için her girdiklerinde yeni bir motto ile karşılaşırlar)
- Rütbe sistemi ile soru çözdürdükçe rütbe atlarlar.
NOT : PROJEMİ HENÜZ AKTİF ETMEDİM. ANCAK Açılış Ekranı öğrenciler için ön kayıt tarzında aktiftir.
BurakHocam.Net BURAYA TIKLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ.
Sitenin Tanıtım Ekranı İçin BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.
YENİ GELECEK OLAN BİR ÖZELLİK : DÜELLO ÖZELLİĞİ (ÖĞRENCİLER BİRBİRLERİNE MEYDAN OKUYARAK SORU GÖNDEREBİLECEK, DÜELLOYA DAVET EDEBİLECEKLER)
PROJE AMACI : Öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde derslerine ve sınav hazırlıklarına daha iyi motive olup, ders çalışma ve soru çözme alışkanlığını iç güdülenme ile sağlayabilmektir.
FİKİRLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM!
YOUTUBE VİDEOSU :

https://www.youtube.com/watch?v=sO44jYl7InY