hocam ben komik buldum o yorumu. her bünyede etki etmeyebilir, %98 i iyi yorumların. bünyeden bünyeye değişebilir bu tarz destekler. her markayı kötüleyen yorumlar her zaman vardır. ben memnunum bir yan etkisi vs da olmadı. ticari bi kazanımım da yok beğendim ve arkadaşlara önerdim.
Bilmiyorum hocam kafam karıştı gerçekten.
Eczanede satılan hangi ürünlerin değerlerinin azlığı açar mısınız? Hangi firmaları zan altında bıraktığınızı bilemedim. Sanki bu ürünün değerlerini Sağlık Bakanlığı mı onaylıyor?))) Bu tür ürünlerin testleri dıaşrda yaptırılıyor. Bu yüzden de güvenilir firmalardan alınmalı. Bunların hepsi maalesef ki Tarım Bakanlığı onaylı ürünler. Sırf bu yüzden bilinmeyen kaynaklardan fiyatı ucuz yazıldı diye alırken iki defa düşünmeli vatandaşlarımız. Bağışıklığınızı güçlendireyim derken kimsenin sağlığından ve parasından olmasını istemem. Naçizane uyarımdır. Bu tür ürünleri Amerika'da FDA onaylamakta. Bilmeyenler için hani şu aşılara da onay veren kurum. Ne yazık ki ülkemizde bu durumun üstüne düşülmemekte henüz.
Hocam her eczane de satılan ürün sağlıklıdır yada güvenlidir diye düşünmeyin. Bugün maalesef dişi ağrıyanlara diş ve diş etlerine kalıcı zarar veren dişinol satılmaya devam ediyor.