Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Giyim,takı,kozmetik vb. online mağaza için ideal bir domain.Hayırlı olsun.

İyi çalışmalar.
Teşekkür ederim

Bilisimworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain hem 3 harf hem jenerik tebrik ederim, gayet başarılı bence.
ben bu tarz bir domaini almak istesem ne kadar fiyatla karşılaşırım sorusunu sorarak aldım. Aslında alırken kazanılır ancak bence bu öyle bir domain gibi gelmese de . Teşekkür ederim

brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel domain acik artirmada gordugum domainler ancak turkiyede yasamadigim icin malesef turkce domainlerin ihalesine katilmiyorum bazilari sirf fiyat yukseltmek icin teklif veriyor boş adam her yerde oldugu gibi domain auction larda surekli goruyorum ve sinir oluyorum cunku kendimden biliyorum gereksiz fiyatlara cikabiliyor acik artirmanin vermis oldugu heyecan ve katilanlar sanirim Gaza geliyorlar ornegin domaini aliyorsunuz satisa koyuyorsunuz belki hemen teklif gelmiyor o domaini dusurun acik artirmada daha cok fiyatlara cikiyor malesef artik domain ihalelerine girmiyorum artik eldeki domainleri projelendirmeye baslayacagiz bu arada herkese domain satislarini ihale ile satmanizi tavsiye ederim bol sans . Bu domain ihaledeyken bende acik artirmada global ingilizce dunyadaki egitim alanindaki en iyi domaini aldim binlerce dolara maal oldu bana ama hayalimdeki domaini aldim diyebilirim . bende bu arada ama simdilik paylasmayacagim bol sans.
aynen katılıyorum. Çok fazla ihale takip etmiyorum, genel olarak almak istediğim tarz ve sektörler belli. Fake teklifler bazen çok can sıkıcı olsa da arzu ettiğiniz ve hedefiniz olan domainlere maalesef fazla fiyatlar verilebiliyor. Ben de bundan 3 yıl önce 1000 dolar etmeyecek bir domaine benim için değerli olduğu için ederinin belki 10 katını verdim. Umarım iyi fiyatlardan alımlarla karşılaşırız.

Argonaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir kaç sene bekletin hocam innanın değerinin karşılığını alırsınız.
Acelem yok, umarım değerini benim veya başkasının elinde bulur.