Monolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorundan bende müzdaribim, kendi eski hesaplarımdan (annemin, benim vs.) açtım reklam ama sonra hesap satın aldım rus mobil onaylı hiç yayınlanamadı reklamlarım yaptığım işlemleri aşağıda yazıyorum, hatamı söyleyene çok dua ederim, maddi sıkıntılarla mücadele ediyorum maddi söz veremiyorum.

1- Telefonu uçak moduna alıp tekrar açıyorum neti ip için
2- business suite üzerinden hesaba giriş yapıyorum ve sayfa tanıtımını yap diyip yalnızca yeni açtığım sanal kart bilgilerini giriyorum (yapıkredi).
3- pc den telefon internetine bağlanıp chorme misafir modundan(sıfır tarayıcı da denedim olmadı) cookiesiz bir şekilde facebook'a giriyorum ve facebook/adsmanager'e girdiğimde ya direkt "hesabın devre dışı kalmıştır" diyor yada reklamı oluşturuyorum (youtube kanalımda daha önce reklam çıkılmamış bir video linkine) 10 15 dk sonra değerlendirmedeyken hesap devre dışı diyor.

Bu sorunlar konusunda yardımcı olan arkadaşa çok duacı olurum, asla satış konusu vs. açma niyetim yok, youtube kanalım ingilizce ülkeye döviz sokma çabasındayım
reklamı oluşturduktan sonra sağlam durumda başka bir hesaba yetki veriyormusunuz