OsmanAltintas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açıkçası okuduğum bölüm ve üniversite eğitim olarak çok sıkıntılıydı, zayıf eğitim veriyorlardı. Tabii burada iş bende bitiyor ama bende heveslenip başlayamadım. Udemy'de bir çok kurs aldım fakat 3-4 bölüm izledikten sonra devamını getiremedim. PHP öğrenmeyi istiyordum açıkçası ama bu eğitimlerin bana PHP'yi tam manasıyla anlatabilir mi onu düşünüp bıraktım hep. Aslında biraz üstüne düşüp ilerletebilirim bu sıralar hevesim var gibi. Kendi kazancımı sağlayabilirim en azından daha mantıklı gözüküyor sanırım. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Hocam tam manasıyla hiçbir eğitim size yeterli gelmez. Sadece hangi kaynakları nasıl kullanacağınızı, güncel olaylardan nasıl haberdar olacağınızı ve mantığı oturtmanız yeterli olacaktır. Kendinizi geliştirmeden havadan para kazanma isteği imkansız bir istek ve oldukça mantıksız. Kendinizi zorlayın biraz, eğitimler alın sürekli ve bu eğitimlere istikrarlı şekilde devam edin. 7-8 saatlik eğitimleri 1 haftada bitirirsiniz ve şu dönemde sokağa çıkma yasağındayız. Bu sizin için iyi bir fırsat olacaktır.