Merhabalar herkese, 22 yaşındayım ve Bilgisayar Programcılığı mezunuyum. İnternet üzerinde bir sistem kurmak ve kazanç sağlamaktı hep hayalim ama araştırma yaptıkça planladığım girişimlere başlayamıyorum. Son zamanlarda E-Ticaret düşündüm ama komisyonlar vs ile girmeyi erteledim. Ailem destek oluyor bu konuda ama desteklerini boşa çıkarmak istemiyorum. E-Ticaret olayını anlattım fakat anlattığım gibi gerçekleşmezse durumun benim için kötü olacağının farkındayım. 1 yılı yeni doldurmuş Şahıs firmam var. Adsense konularına baktım kazançlar için yoğun çaba harcanıyor fakat çoğu konuda girmemelerini söyleyen onlarca yorum okudum. Vakit konusunda bolca vaktim var, günün çoğunu bilgisayar başında geçiriyorum. Açıkçası düşüncem şöyle ufak bir meblağ ile bişeylere başlayıp kazanç elde etmek ve sonrasında ailemle işte oluyor bakın diyerek destek almak hedefindeyim. Siz olsanız bu bol vakitte neler yapmayı düşünürdünüz?

Son zamanlarda da Youtube fikri var aklımda ama onunda kolay olmayacağı kesin, içerik olarak oyun videosu çekmeyi amaçlıyorum açıkçası. Hemen başta kazanç olmaz bunu biliyorum ama çabama değecek geleceğe dair gayede olmak istiyorum. Okuduğunuz ve ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.